Skip to content

Courtney Duncan constant in Grand Prix van Sardinie

Courtney Duncan constant in Grand Prix van Sardinie

Also available in:

Courtney Duncan van F&H Racing heeft tijdens de tweede wedstrijd van het wereldkampioenschap dames in Riola Sardo, Sardinie een constante uitslag neergezet.

Duncan die nog aan het terug komen is van een zware knieblessure wist in het bloedhete Sardinie twee keer vijfde te worden en klimt hiermee naar een zevende plaats in de tussenstand. In de komende weken zal de regerend wereldkampioene hard door trainen zodat ze bij de volgende wedstrijd weer mee kan strijden om de podium plaatsen. In het weekend van 11 en 12 mei staat haar volgende wedstrijd op de planning in het Spaanse Lugo.

In the world championship standings, Prugnieres currently occupies sixteenth place, but he is working hard to move further forward in the upcoming races. His next Grand Prix will be held this weekend in Arco di Trento, Italy.

Quentin Prugnieres wist in het diepe zand van Riola Sardo negen WK punten te pakken. Prugnieres kwalificeerde zich op zaterdag als veertiende voor de wedstrijd maar kwam op zondag sterk terug in de eerste manche door als twaalfde te finishen. Ook in de tweede manche had er een goede uitslag ingezeten maar helaas haalde Prugnieres de finish niet waardoor hij niet tot scoren kwam.

In de tussenstand van het wereldkampioenschap bezet Prugnieres momenteel de zestiende plaats maar hij werkt hard om in de komende wedstrijden verder naar voren te komen. Zijn volgende Grand Prix wordt aankomend weekend verreden in het Italiaanse Arco di Trento.

Daguitslag WK dames Sardinie:
1 Lotte van Drunen 50 Pnt
2 Daniela Guillen 44 Pnt
3 Lynn Valk 40 Pnt
4 Kiara Fontanesi 36 Pnt
5 Courtney Duncan 32 Pnt

Daguitslag Grand Prix MX2 Sardinie:
1 Kay de Wolf 47 Pnt
2 Lucas Coenen 47 Pnt
3 Camden Mclellan 36 Pnt
4 Simon Laengenfelder 34 Pnt
5 Liam Everts 31 Pnt
17 Quentin Prugnieres 9 Pnt

Photocredits – Fullspectrum Media