Skip to content

Lotte van Drunen tekent bij F&H Kawasaki

Lotte van Drunen tekent bij F&H Kawasaki

Also available in:

Voor de eerste keer in de geschiedenis van het nog jonge F&H Kawasaki Racing team zal een dame deel uitmaken van de line up van het team. De getalenteerde Lotte van Drunen zal de komende drie jaar onder de vleugels van het Nederlandse team rijden.

Lotte is de eerste dame die ooit op het podium wist te eindigen in het Europees Kampioenschap 85cc. Ze is net deze week 15 jaar geworden en nu is het voor haar toegestaan om deel te nemen aan wedstrijden van het wereldkampioenschap dames. Dit gaat dan ook gebeuren tijdens de laatste wedstrijd van het kampioenschap in Turkije. In het EMX125 Kampioenschap heeft ze zich een aantal keren weten te kwalificeren met als hoogtepunt een tiende plaats in de tweede manche in Lommel. Lotte, die al enige tijd met F&H trainer Marc de Reuver aan het trainen is, zal zich later dit jaar aansluiten bij F&H Kawasaki en zich gaan voorbereiden op het wereldkampioenschap dames in 2023.

Commentaar Nathalie Fase (F&H teammanager): ‘’We zijn heel blij en enthousiast om een dame toe te kunnen voegen aan onze line up en om met zo’n getalenteerd iemand voor de komende drie jaar aan de start te kunnen komen in het wereldkampioenschap dames. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking en vele successen samen.’’

Commentaar Lotte van Drunen: ‘’Ik ben heel trots dat ik een driejarige overeenkomst heb kunnen sluiten met F&H Kawasaki Racing. Dit is een geweldige aanbieding voor een meisje van mijn leeftijd en ik ben heel dankbaar voor de mogelijkheden die ik nu al krijg. Ik kijk er naar uit om met het team te beginnen en om in de winter op mijn Kawasaki te gaan trainen.”

Photocredits – Full Spectrum Media