Skip to content

Horgmo tekent bij F&H Kawasaki Racing Team

Horgmo tekent bij F&H Kawasaki Racing Team

Also available in:

Na Magne Klingsheim weer een Noor bij het team.

Het F&H Kawasaki Racing Team is erg blij met de komst van Kevin Horgmo. De 21-jarige crosser zal voor het Zuid-Hollandse team gaan uitkomen in het FIM wereldkampioenschap MX2. Het afgelopen seizoen werd Horgmo tweede in het EMX250 en wist hij tijdens drie gast optredens in het WK maarliefst 26 punten te scoren.

Kevin Horgmo: “Ik ben echt enthousiast om voor F&H Kawasaki Racing Team te rijden. De KX250 is een volledig nieuwe motor voor mij, maar na de eerste test voelde ik me er al meteen thuis op. Deel uitmaken van een team als dit is wat ik in het verleden heb gemist. Het team heeft alles wat ik nodig heb om te slagen, dus nu is het aan mij om te presteren! Het zal ook goed zijn om met Marc als trainer te werken; ik zal zeker veel van hem leren!”

Nathalie Fase (F&H Kawasaki teammanager): “We kijken uit naar de samenwerking met Kevin. Hij heeft in het verleden al laten zien waartoe in staat is. Met het volledige pakket dat wij hem kunnen bieden en een goede winter, denken wij dat hij een grote stap kan maken naar succes in de MX2 GP’s. De eerste tests zijn achter de rug en alles ziet er goed uit. Kevin heeft zich snel aangepast aan de motor en laat zien dat hij veelbelovend is! We werken al hard hard samen kijken met optimisme uit naar een mooi avontuur samen!”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto’s: Huub Munsters