Boisrame blijft vierde in WK tussenstand

Serie: Grand Prix
Ronden: 05/20
Datum: 25 juli 2021
Land: Tsjechië
Plaats: Loket
Weer: Bewolkt, 27c

Van de Moosdijk sterk maar onderuit in Loket

Gemert - Op zaterdag vierde Mathys Boisrame zijn 23e verjaardag en hij wilde dit feestje graag extra glans geven met een podiumplaats. Dat lukte helaas niet, de Fransman werd negende tijdens de Grand Prix van Tsjechië. In de tussenstand blijft de Kawasaki-rijder op een nette  vierde plaats staan. Roan van de Moosdijk komt de eerste manche als achtste over de finish maar later op de middag scoort hij niet wegens een valpartij. Mikkel Haarup komt beide manches als zestiende over de finish. De overwinning is voor Mattia Guadagnini, de leiding in de tussenstand blijft voor Maxime Renaux.1e Manche
In de tijdtraining weet Roan een keurige tweede tijd op de klokken te zetten dicht achter Jago Geerts. Wanneer het starthek naar beneden gaat voor de eerste manche over 30 minuten en twee ronden is Mathys de beste starter van het F&H Racing-trio. De Fransman komt als tiende uit de start gevolgd door Roan terwijl Mikkel in de problemen is gekomen door een valpartij. De Deen begint als 26e aan deze manche dus hij heeft veel werk te verzetten. In de eerste ronde weet Mathys twee plaatsen goed te maken en Roan volgt hem om in de derde ronde te passeren. De Brabander heeft een goed tempo te pakken en hij werkt zich op naar de zevende plaats. De zesde man komt in beeld maar vanuit het achterveld komt Renaux snel opzetten. Deze heeft een hoger tempo te pakken en hij stormt door naar de vijfde plaats. Roan komt als achtste over de finish terwijl Mathys met een elfde  plaats net buiten de top tien finisht. Mikkel werkt heel hard en hij komt sterk terug om met een 16e plaats nog vijf punten voor het wereldkampioenschap te scoren.


2e Manche
Terwijl de laatste minuten voor de start wegtikken begint het te regen in Loket. De laatste voorbereidingen worden gedaan en wanneer het starthek valt sprinten maar liefst 39 crossers naar de eerste bocht. Het is een lastige bocht want deze loopt sterk omhoog waardoor de kortste lijn niet de snelste is. Helemaal buitenom is ook een optie maar wanneer de collega’s vanaf de binnenkant naar buiten sturen moet je er wel duidelijk voor zitten. De drie rijders komen redelijk uit de start waarna het dringen is voor een goede positie. Roan komt als twaalfde uit de eerste bochten terwijl Mathys op een 16e plaats aan de wedstrijd begint. De Leatt-geklede Fransman heeft een goed tempo te pakken en hij weet als negende voor Roan uit de eerste volledige ronde te komen. De Eindhovenaar kan terugkomen waarna ze zich beide verder de top tien in werken. Na twintig minuten rijdt Roan op de zesde plaats nipt voor Mathys en ze hebben Guadagnini in beeld! Dan gaat het mis met Roan die met nog drie ronden te gaan onderuit gaat. Mathys neemt de zesde plaats over en deze positie weet hij vast te houden tot aan de finish. Mikkel komt opnieuw als zestiende over de finish terwijl Roan dat helaas niet is gelukt.


Volgende wedstrijd:
De zesde Grand Prix laat niet lang op zich wachten want op 1 augustus gaat het starthek vallen voor de Grand Prix van België. Deze zal worden verreden op het zware zandcircuit van Lommel waar Roan vorig jaar een manche wist te winnen!

Uitslagen Grand Prix MX2 #5; Loket, CZ:
1e manche:
1. Mattia Guadagnini I KTM
2. Tom Vialle Aus Husqvarna
3. Jed Beaton Aus Husqvarna
4. Ruben Fernandez E Honda
5. Maxime Renaux F Yamaha
8. Roan van de Moosdijk NL Kawasaki
11. Mathys Boisrame F Kawasaki
16. Mikkel Haarup DK Kawasaki


2e manche:
1. Thibault Benistant F Yamaha
2. Maxime Renaux F Yamaha
3. Jago Geerts B Yamaha
4. Rene Hofer A KTM
5. Mattia Guadagnini I KTM
6. Mathys Boisrame F Kawasaki
16. Mikkel Haarup DK Kawasaki
DNF. Roan van de Moosdijk NL Kawasaki


Dagklassement MX2 GP van Tsjechië:
1. Mattia Guadagnini I KTM 1-5
2. Maxime Renaux F Yamaha 5-2
3. Thibault Benistant F Yamaha 9-1
4. Jed Beaton Aus Husqvarna 3-8
5. Ruben Fernandez E Honda 4-7
9. Mathys Boisrame F Kawasaki 11-6
14. Roan van de Moosdijk NL Kawasaki 8-DNF
16. Mikkel Haarup DK Kawasaki 16-16


Tussenstand FIM WK MX2:
1. Maxime Renaux F Yamaha 179
2. Mattia Guadagnini I KTM 177
3. Ruben Fernandez E Honda 165
4. Mathys Boisrame F Kawasaki 149
5. Jago Geerts B Yamaha 146
9. Roan van de Moosdijk NL Kawasaki 132
14. Mikkel Haarup DK Kawasaki 70


Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #ShotbyBavo 

Van de Moosdijk scoort een 3e plaats

Serie: Grand Prix
Ronden: 04/20
Datum: 18 juli 2021
Land: Nederland
Plaats: Oss
Weer: Zonnig, 27c

Mikkel beide manches in de top 9

Gemert - In het zonnige Oss heeft Roan van de Moosdijk een derde plaats weten te pakken tijdens de Grand Prix van Nederland. De 20-jarige crosser kwam de eerste manche als derde over de finish op circuit ‘De Witte Ruijsheuvel’. De tweede manche kwam de Leatt-geklede crosser helaas niet aan de finish. Mikkel Haarup kende een sterke dag, de Deen werd met een achtste en negende plaats keurig achtste in het dagklassement. Mathys Boisrame bleef beide manches buiten de top tien maar blijft vierde in de tussenstand van het wereldkampioenschap MX2. De overwinning in Oss ging naar Jago Geerts, Maxime Renaux is de nieuwe leider in de tussenstand!


1e Manche
In de training laat Roan zien zich lekker te voelen op dit circuit. Zonder veel risico te nemen weet de Brabander de tweede tijd op de klokken te laten zetten. De start is redelijk maar het gedrang in de eerste bocht bovenaan de heuvel doet hem geen goed. De Kawasaki-rijder weet zich staande te houden en begint als tiende aan de wedstrijd. Mikkel volgt zijn teamgenoot terwijl Mathys verder in het achterveld is opgenomen door een valpartij. Roan danst over het snelle circuit om de eerste ronde als zevende af te sluiten. De Eindhovenaar rijdt heel sterk en halverwege de manche neemt hij de tweede plaats over. De leider, Geerts, heeft dan al een veilige voorsprong te pakken en die geeft hij niet meer uit handen. Jed Beaton heeft Roan achtervolgd in zijn weg naar voren en met nog tien minuten te gaan komt hij voorbij. Roan komt als derde over de finish tijdens deze loodzware manche. Mikkel lijkt een mooi gevecht om de zesde plaats te gaan winnen maar hij maakt een foutje. Hierdoor verliest hij twee plaatsen waardoor hij als achtste over de finish komt. Boisrame werkt en knokt voor ieder puntje en hij ziet zijn inzet beloond worden met de twaalfde plaats. 2e Manche

Wanneer het starthek valt voor de tweede manche over 30 minuten en twee ronden komt Mathys redelijk goed weg. De 22-jarige Fransman komt als zevende uit de eerste bocht terwijl Roan en Mikkel in het middenveld zijn opgenomen. Roan weer zich net als de eerste manche goed naar voren te werken in de tweede ronden slaat het noodlot toe. Aangekomen op de twaalfde plaats valt hij helaas stil. Mikkel neemt de positie over en hij werkt zich vervolgens de top tien binnen om als negende over de finish te komen. Daarmee weet de Deense crosser zich beide manches ruim in de top tien te rijden. Mathys zit niet lekker in de wedstrijd en hoewel hij zich fors verzet verliest hij een aantal plaatsen. Met de elfde plaats is hij teleurgesteld maar hij blijft knap vierde in de tussenstand. Daar doet Mikkel goede zaken hij stijgt naar de dertiende plaats!Volgende wedstrijd:

Het Zuid-Hollandse team reist nu door naar Tsjechië voor de Grand Prix op het totaal andere circuit van Loket. Daarna volgen de wedstrijd zich in rap tempo op want op 1 augustus is de GP van België een week later (8 augustus) gevolgd door Letland.

Uitslagen Grand Prix MX2 #4; Oss, NL:
1e manche:
1. Jago Geerts B Yamaha
2. Jed Beaton Aus Husqvarna
3. Roan van de Moosdijk NL Kawasaki
4. Rene Hofer A KTM
5. Kay de Wolf NL Husqvarna
8. Mikkel Haarup DK Kawasaki
12. Mathys Boisrame F Kawasaki


2e manche:
1. Jago Geerts B Yamaha
2. Kay de Wolf NL Husqvarna
3. Jed Beaton Aus Husqvarna
4. Maxime Renaux F Yamaha
5. Mattia Guadagnini I KTM
9. Mikkel Haarup DK Kawasaki
11. Mathys Boisrame F Kawasaki
DNF. Roan van de Moosdijk NL Kawasaki


Dagklassement MX2 GP van Nederland:
1. Jago Geerts B Yamaha 4-5
2. Jed Beaton Aus Husqvarna 2-3
3. Kay de Wolf NL Husqvarna 5-2
4. Maxime Renaux F Yamaha 9-4
5. Rene Hofer A KTM 4-10
8. Mikkel Haarup DK Kawasaki 8-9
12. Roan van de Moosdijk NL Kawasaki 3-DNF
13. Mathys Boisrame F Kawasaki 12-11


Tussenstand FIM WK MX2:
1.  Maxime Renaux F Yamaha 141
2. Mattia Guadagnini I KTM 136
3. Ruben Fernandez E Honda 133
4. Mathys Boisrame F Kawasaki 124
5. Roan van de Moosdijk NL Kawasaki 119
13. Mikkel Haarup DK Kawasaki 60


Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #ShotbyBavo 

Van de Moosdijk heel dichtbij het GP-podium

Serie: Grand Prix
Ronden: 03/20
Datum: 4 juli 2021
Land: Italië
Plaats: Maggiora
Weer: Bewolkt, 21c

Kawasaki-rijders staan nu vierde en vijfde in het WK

Gemert - Vorige week in Engeland was Mathys Boisrame dichtbij het GP-podium. Dit weekend in Italië is die eer voor Roan van de Moosdijk. De Kawasaki-rijder komt slechts twee punten te kort om op het podium te klimmen tijdens de derde GP van het seizoen. De Eindhovenaar (9-3) wordt vierde terwijl Mathys (8-4) zesde wordt in het dagklassement. Mikkel Haarup rijdt zich beide manches in de punten, de Leatt-geklede crosser wordt vandaag 16e. De overwinning is voor Mattia Guadagnini, de Italiaan is ook de nieuwe leider in de tussenstand.1e Manche

Na de tweede en vierde tijd te hebben gereden in de kwalificatie hebben Roan en Mathys er duidelijk zin in. De start van de Fransman is redelijk goed en hij duikt omstreeks de vijfde plaats de eerste bocht in. Daar wordt hij echter naar buiten gedwongen waardoor er plaatsen verloren gaan. Roan begint als zeventiende aan deze manche gevolgd door Mikkel. De eerste ronde weet Mathys als tiende af te sluiten waarna hij in een beweging twee plaatsen goed maakt. Na bijna tien minuten wedstrijd wordt er nog een positie gewonnen maar deze zevende plaats gaat na bijna 25 minuten wedstrijd verloren aan Renaux. De 22-jarige Mathys komt als achtste over de finish nipt voor Roan. De Eindhovenaar heeft gestreden als een leeuw en heeft zich heel knap terug gewerkt naar de negende plaats. Mikkel heeft een fel gevecht om de vijftiende plaats welke hij ook behaald, maar na een penalty wordt genoteerd als 20e.2e Manche

In de sprint naar de eerste bocht gaat het er direct heftig aan toe. Door wat ellebogenwerk komt Roan als zesde uit de eerste ronde en Mathys volgt op de achtste plaats. De 19-jarige Mikkel weet als veertiende uit de eerste ronde te komen waarna hij zich opwerkt naar de elfde plaats. De eerste helft van de wedstrijd zit Roan gevangen achter Hofer die jaagt op Beaton. Wanneer die in de fout gaat weten beide een positie te winnen. Precies vier ronden later lukt het Roan om de vierde plaats over te nemen waarna hij de achterstand op derde man Geerts snel weg werkt. De Brabander moet het tempo hoog houden want Mathys komt heel sterk opzetten en hij zorgt voor een spannende wedstrijd. De F&H-rijders vinden de aansluiting bij derde man Geerts maar die geeft zich niet zomaar gewonnen. De teamleiding kijkt vol spanning naar het duel tussen de KX250F-rijders die beide de derde plaats willen overnemen. Na 30 minuten wedstrijd lukt het Roan om Geerts te passeren en Mathys volgt even later ook met een prachtige inhaalactie. In de slotfase verandert er niets meer, Roan wordt knap derde vlak voor Mathys.Volgende wedstrijd:

Over twee weken gaat het Grand Prix seizoen verder, dan komt dit kampioenschap naar Nederland. Op 17-18 juli wordt de Nederlandse GP verreden op het circuit van Oss.

Uitslagen Grand Prix MX2 #3; Maggiora, I:
1e manche:
1. Thibault Benistant F Yamaha
2. Mattia Guadagnini I KTM
3. Ruben Fernandez E Honda
4. Jago Geerts B Yamaha
5. Jed Beaton Aus Husqvarna
8. Mathys Boisrame F Kawasaki
9. Roan van de Moosdijk NL Kawasaki
20. Mikkel Haarup DK Kawasaki


2e manche:
1. Mattia Guadagnini I KTM
2. Maxime Renaux F Yamaha
3. Roan van de Moosdijk NL Kawasaki
4. Mathys Boisrame F Kawasaki

5. Jago Geerts B Yamaha
11. Mikkel Haarup DK Kawasaki

Dagklassement MX2 GP van Italië:
1. Mattia Guadagnini I KTM 2-1
2. Maxime Renaux F Yamaha 6-2
3. Jago Geerts B Yamaha 4-5
4. Roan van de Moosdijk NL Kawasaki 9-3
5. Thibault Benistant F Yamaha 1-14
6. Mathys Boisrame F Kawasaki 8-4
16. Mikkel Haarup DK Kawasaki 20-11


Tussenstand FIM WK MX2:
1. Mattia Guadagnini I KTM 113
2. Maxime Renaux F Yamaha 111
3. Ruben Fernandez E Honda 108
4. Mathys Boisrame F Kawasaki 105
5. Roan van de Moosdijk NL Kawasaki 99
16. Mikkel Haarup DK Kawasaki 35


Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #ShotbyBavo 

Boisrame ruikt aan GP-zege en de redplate

Serie: Grand Prix
Ronden: 02/20
Datum: 27 juni 2021
Land: Engeland
Plaats: Matterley Basin
Weer: Bewolkt, 22c

F&H-rijder de eerste manche in de top 9

Gemert - In Matterley Basin is Mathys Boisrame dichtbij de Grand Prix-zege en de ‘redplate’ geweest. De Fransman reed halverwege de tweede manche op een tweede plaats waarmee hij de GP ging winnen en daarbij de leiding in het FIM wereldkampioenschap MX2 naar zich toe zou trekken. Helaas ging de oudste F&H Kawasaki-rijder in de fout en moest hij tevreden zijn met de vierde plaats. Roan van de Moosdijk wordt vijfde terwijl Mikkel Haarup de eerste manche als negende weet te finishen. Maxime Renaux wint de GP terwijl Ruben Fernandez de nieuwe leider in het WK is op slechts vijf punten gevolgd door Mathys!


1e Manche
Het trio Kawasaki-rijders traint goed en ze staan alle drie in de top acht na de kwalificatie training op zondagochtend. Wanneer het starthek valt reageert Mathys heel goed en hij lijkt de beste start te pakken. Aan de binnenkant komt Langenfelder die later remt waardoor beide naar buiten drijven. Renaux neemt de leiding voor Mathys en Benistant. Roan komt als achtste uit de eerste ronde en Mikkel doet dat als twaalfde. Voorin is de strijd heftig maar de 22-jarige KX250F-rijder geeft zich niet gewonnen en hij houdt de tweede plaats vast tot in de laatste ronde. Dan komt Fernandez opzetten en die gooit zichzelf vol in de strijd. In de laatste bocht drukt de Spanjaard zijn machine in de binnenbocht en hierdoor pakt hij de tweede plaats af. Mathys wordt derde tijdens deze eerste manche. Roan heeft een mooi gevecht met Geerts om de zevende plaats. Het is een mooi duel wat in het voordeel van de Belg wordt beslist. Roan komt dus als achtste over de finish voor Mikkel. Deze rijdt een knappe wedstrijd en weet na zo’n tien minuten wedstrijd de top tien binnen te komen. Vervolgens weet hij een positie te winnen waarna hij Roan in de rug kijkt. Natuurlijk probeert de Deen zich te verbeteren maar Roan kan hij niet meer achterhalen. Met drie rijders in de top negen keert het team tevreden terug naar het rennerskwartier.2e Manche

De tweede manche zitten de drie Kawasaki-rijders direct in de kopgroep. Mathys probeert in de eerste ronde de tweede plaats af te pakken van Hofer. Roan kijkt toe terwijl Mikkel op een zevende plaats goed aan de wedstrijd over 30 minuten en twee ronden is begonnen. Dan krijgt de Deen echter een beuk van een collega waardoor hij terug zakt naar de tiende plaats. Vooraan probeert Mathys het links en rechts maar keer op keer wordt de aanval afgeslagen. Nog nipt in de eerste helft van de wedstrijd is het raak en de vriendelijke Fransman neemt de tweede plaats over. Op dat moment is de Leatt-geklede crosser de winnaar van de GP en heeft hij de leiding in het WK. Even later gaat het mis, het voorwiel kiest de verkeerde route met een val als gevolg. Roan klimt hierdoor naar de derde plaats maar Renaux heeft een beter tempo te pakken. De Eindhovenaar komt als vierde over de finish en Mathys pakt een zevende plaats. Voor Mikkel loopt de wedstrijd helaas niet goed af want hij gaat in zijn jacht op teamgenoot Mathys in de fout. Daardoor verliest hij de achtste plaats en komt hij zonder punten aan de finish. Gelukkig zijn alle jongens ongedeerd en kijken ze uit naar de volgende wedstrijd!Volgende wedstrijd:

Veel tijd om bij te komen is er niet, volgende weekend gaat het Grand Prix seizoen verder op het circuit van Maggiora met de GP van Italië.

Uitslagen Grand Prix MX2 #2; Matterley Basin, GB:
1e manche:
1. Maxime Renaux F Yamaha
2. Ruben Fernandez E Honda
3. Mathys Boisrame F Kawasaki
4. Mattia Guadagnini I KTM
5. Thibault Benistant F Yamaha
8. Roan van de Moosdijk NL Kawasaki
9. Mikkel Haarup DK Kawasaki


2e manche:
1. Mattia Guadagnini I KTM
2. Maxime Renaux F Yamaha
3. Rene Hofer A KTM
4. Roan van de Moosdijk NL Kawasaki
5. Simon Langenfelder D GasGas
7. Mathys Boisrame F Kawasaki
31. Mikkel Haarup DK Kawasaki


Dagklassement MX2 GP van Engeland:
1. Maxime Renaux F Yamaha 1-2
2. Mattia Guadagnini I KTM 4-1
3. Ruben Fernandez E Honda 2-6
4. Mathys Boisrame F Kawasaki 3-7
5. Roan van de Moosdijk NL Kawasaki 8-4
14. Mikkel Haarup DK Kawasaki 9-31


Tussenstand FIM WK MX2:
1. Ruben Fernandez E Honda 79
2. Mathys Boisrame F Kawasaki 74
3. Maxime Renaux F Yamaha 74
4. Roan van de Moosdijk NL Kawasaki 67
5. Mattia Guadagnini I KTM 66
15. Mikkel Haarup DK Kawasaki 24


Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #ShotbyBavo 

Mathys Boisrame op het podium in Rusland

Na heel lang wachten ging het FIM wereldkampioenschap MX2 eindelijk van start. Dat gebeurde op het mooie maar moeilijke circuit van Orlyonok. Voor Mathys Boisrame is de wedstrijd aan de Zwarte Zee goed verlopen. De Fransman werd derde met een vierde en tweede plaats tijdens de manches. Roan van de Moosdijk (3-5) werd vierde in het dag klassement en Mikkel Haarup begint als vijftiende aan het WK. De overwinning ging naar Tom Vialle, de Fransman won beide manches.


1e Manche:
De tijdtraining op zondagochtend is goed verlopen met de snelste tijd voor Mathys direct gevolgd door teammaat Roan. Met een twaalfde tijd laat Mikkel zien ook goed zijn draai te hebben gevonden op het circuit. De start verloopt goed voor de snelste trainers, Roan komt als derde uit de eerste bocht voor Mathys! Heel even mengt Jan Pancar zich in de strijd om de derde plaats maar de Kawasaki-rijders weten hem terug te passeren. De derde plaats van Roan komt vervolgens niet meer in gevaar en de Brabander begint dus goed aan het nieuwe seizoen. Mathys doet het ook goed en hij komt na een mooi gevecht met Hofer als vierde over de finish. Mikkel heeft een mindere start gehad maar hij komt binnen de punten uit de eerste ronde. Vervolgens weet de Deen zich goed naar voren te werken om als dertiende over de finish te komen. Het trio van het Zuid-Hollandse team begint het seizoen dus direct goed in de punten.2e Manche
De tweede manche op het 1650 meter lange circuit begint niet geweldig voor de rijders van teammanager Nathalie . Zowel Mathys en Roan weten in de eerste bocht direct wat plaatsen goed te maken. Mathys komt als vijfde uit de eerste volledige ronde gevolgd door Roan. Na twee ronden achter landgenoot Rubini lukt het Mathys deze positie te verbeteren en later volgen ook Fernandez en Hofer. Met de tweede plaats in deze manche wordt de 22-jarige Fransman derde in het dag klassement. Roan komt als vijfde over de finish op dit circuit waar hij in 2016 als tweede eindigde in het WK Jeugd. Mikkel heeft helaas wat valpartijtjes mee gemaakt maar de Leatt-geklede crosser laat zich niet uit het veld staan en werkt zich gelukkig terug naar voren in de punten. Het resultaat is een zeventiende plaats.Mathys Boisrame:
“Natuurlijk ben ik tevreden en blij met deze podiumplaats. Het is een goede dag ondanks mijn minder genomen starts. Gelukkig wist ik met sterk rijden veel goed te maken. Ondanks dat het niet makkelijk passeren is op deze baan wist ik toch plaatsen goed te maken. Mijn starts moeten beter, ik kijk erg uit naar de volgende GP. Ik wil het F&H Kawasaki MX2 Racing Team bedanken net als Kawasaki en alle mensen die ons helpen om deze resultaten neer te zetten.”

Volgende wedstrijd:
Over twee weken gaat het FIM wereldkampioenschap verder op het eveneens prachtige circuit van Matterley Basin in Engeland. Vorig jaar begon daar het GP-seizoen voor het team goed en stond Mikkel op het podium.

Uitslagen Grand Prix MX2 #1; Orlyonok, Rus:
1e manche:
1. Tom Vialle F KTM
2. Ruben Fernandez E Honda
3. Roan van de Moosdijk NL Kawasaki
4. Mathys Boisrame F Kawasaki

5. Rene Hofer A KTM
13. Mikkel Haarup DK Kawasaki

2e manche:
1. Tom Vialle F KTM
2. Mathys Boisrame F Kawasaki
3. Ruben Fernandez E Honda
4. Rene Hofer A KTM
5. Roan van de Moosdijk NL Kawasaki
17. Mikkel Haarup DK Kawasaki


Dagklassement MX2 GP van Rusland:
1. Tom Vialle F KTM 1-1
2. Ruben Fernandez E Honda 2-3
3. Mathys Boisrame F Kawasaki 4-2
4. Roan van de Moosdijk NL Kawasaki 3-5

5. Rene Hofer A KTM 5-4
15. Mikkel Haarup DK Kawasaki 13-17

Tussenstand FIM WK MX2:
1. Tom Vialle F KTM 50
2. Ruben Fernandez E Honda 42
3. Mathys Boisrame F Kawasaki 40
4. Roan van de Moosdijk NL Kawasaki 36

5. Rene Hofer A KTM 34
15. Mikkel Haarup DK Kawasaki 12Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: ShotbyBavo

Sponsored by

Teamwork makes the dream work.

Proudly partnered with:

F&H Crone
BTSI
Merwestaal
Kawasaki
Pro Circuit
Motul
Twinair
Vanderpol
Van den broek
Noordenne Plaatstaal
Salzgitter Mannesmann
Vandijck
Reklusse
Haan Wheels
BB Logo
Hmxparts
Logo Hurly White
Mechanix
Mino
Moto Master
Pirelli
Polisport
Renthal
Samco
Avm
Eqin
Klijn
Procarbon
Tmv
Scott
Leatt
Arai
Snap-On
TCX
GET
Hocoparts
KYB by Technical Touch
NGK
Pro-Pegs
X-TRIG
ProX
RK
Boyesen